Παρουσίαση

WEWE Global Παρουσίαση Επιχειρηματικού Πλάνου

Ενημερωθείτε για όλα όσα σας αφορούν στην παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου της WEWE Global και της LYOPAY. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που είναι στη διάθεσή σας με τα πλεονεκτήματα της WEWE Global.

Πληρώστε σε κρυπτονομίσματα, με εικονικό διακριτικό WEWE και λάβετε rewards, όλα σε μια ενιαία πύλη. Κάντε κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχεία και μάθετε περισσότερα για την τάση του Bitcoin.

Ποια θα είναι επόμενη υπηρεσία; Μπορείτε να το αποφασίσετε ψηφίζοντας μαζί με την παγκόσμια κοινότητα WEWE Global.

Πώς να ξεκινήσετε;

Ξεκινήστε διαβάζοντας την παρουσίαση μου ή δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασα στο κανάλι μου στο YouTube.

Ζητήστε από έναν φίλο σας ή γνωστό σας να σας προσκαλέσει στην πλατφόρμα WEWE Global. Κάντε εγγραφή από το link που σας έχει στείλει αυτός που σας προσκάλεσε.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήσετε το δικό μου link εγγραφής και βάλτε τον κωδικό πρόσκλησης referral code του φίλου σας. Υπέροχα… πήρατε μια πάρα πολύ σοφή απόφαση για να κερδίζετε παθητικό εισόδημα!

Ποια είναι η WEWE Global;

Η WEWE Global είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που παρέχει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα. Μια από αυτές είναι το cloud minting.

Θα ακούσετε σίγουρα πολλές λέξεις, άγνωστες για τους περισσότερους. Αυτός είναι ο ρόλος μου εδώ, να λύσω κάθε σας απορία και να σας μυήσω στον νέο και δημιουργικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Όσο άγνωστες και αν σας ακούγονται κάποιοι όροι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μάθετε νέες τεχνολογίες και να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του cloud minting, για να βγάλετε χρήματα από τα κρυπτονομίσματα.

Όσοι μπήκαν στα crypto από τις αρχές του 2010 αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα στην αρχή, όπως κι εγώ προσωπικά. Κρατήστε σημειώσεις και μην παραλείπετε να ρωτάτε γι’ αυτά που δεν γνωρίζετε!

wewe παρουσίαση

Η εγγραφή στην πλατφόρμα της WEWE είναι εντελώς δωρεάν και δεν προϋποθέτει κάποια αγορά. Μπορείτε να γραφτείτε και στο newsletter μου και να ενημερώνεστε τακτικά για τις τάσεις στα κρυπτονομίσματα και πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Ίντερνετ.

Ονομάζομαι Γιάννης Διβράμης, και είμαι SEO expert στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων τα τελευταία 22 χρόνια. Έχω σπουδάσει Χρηματοοικονομική και Λογιστική στο Λονδίνο. Είμαι ορκωτός λογιστής χωρίς να έχω εξασκήσει ποτέ το επάγγελμα αυτό. Επίσης, έχω master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και 2 χρόνια πριν έφτιαξα το δικό μου κρυπτονόμισμα το Puppy coin.

Έχω έντονη παρουσία στο YouTube με διάφορα κανάλια όπου αναλύω θέματα που αφορούν τα crypto, όπως το Kryprohodlers και το SEO marketing. Ο λόγος που έκανα αυτή την παρέμβαση είναι για να σας δείξω ότι δεν βρίσκομαι τυχαία σε αυτόν τον χώρο. Έχω τεχνικές γνώσεις προγραμματιστή σε αυτόν τον τομέα άρα έχω κάποιες γνώσεις παραπάνω από τον μέσο χρήστη. Ωστόσο δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται αυτή τη στιγμή μέσω της WEWE Global.

Εάν υπάρχει όρεξη και θέληση να μάθετε το πλάνο, δείτε την παρουσίαση, επικοινωνήστε μαζί μου και ξεκινήστε άμεσα! “Money loves speed” που λένε και οι Αμερικανοί. Στην Ελλάδα λέμε ότι η τύχη βοηθά τους τολμηρούς!

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να βγάζετε 100 ευρώ την ημέρα με τη WEWE Global.

Τι είναι το cloud minting;

Το cloud minting είναι μια μορφή mining που παρέχεται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global. Η πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τους 190.000 χρήστες παγκοσμίως και συνεχίζει δυναμικά.

To cloud minting που γίνεται στην WEWE Global παράγει το νόμισμα LYO credit. Φυσικά θα αναρωτιέστε, “Γιατί να κάνω cloud minting στη WEWE Global ενώ μπορώ να το κάνω μόνος μου με μερικές κάρτες γραφικών“;

Το mining, η εξόρυξη νέων κρυπτονομισμάτων μέσω της εκμετάλλευσης της επεξεργαστικής ισχύς του cloud της συστοιχίας υπολογιστών μπορεί να γίνει και στο σπίτι.

Μπορεί να γίνει με mining rig και να παράγετε Ethereum ή κάποιο άλλο κρυπτονόμισμα. Ωστόσο, είναι πολύ ασύμφορο σε κατανάλωση ρεύματος. Επίσης, παράγει πάρα πολλή θερμότητα και θα πρέπει να κλιματίζεται καλά ο χώρος για να είναι ανεκτός για εσάς και τις κάρτες γραφικών.

Πολλές φορές οι miners αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα που τα έχω περάσει κι εγώ, όπως κλοπή κάρτας γραφικών από τρίτους, να καίγονται οι ασφάλειες, να πέφτει το δίκτυο και να κολλάνε τα rig.

Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο αυτήν την στιγμή να κάνουμε mining στο σπίτι μας. Όμως, το cloud minting που είναι μια μορφή mining σε cloud είναι πολύ πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή.

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ή να αγοράσετε εξοπλισμό εσείς παρά μόνο απαιτείται η ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού που δίνεται μέσω της WEWE Global.

Πόσο νοικιάζω τον εξοπλισμό;

Μπαίνοντας στην ψηφιακή πλατφόρμα της WEWE Global μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πακέτα που παρέχονται. Ξεκινάνε από 500 ευρώ και φτάνουν στις 100.000 ευρώ. Ο server κοστίζει 5.000 ευρώ και έχει κάποιο τέλος ενεργοποίησης.

Ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε κάποιο κλάσμα του server που αρχίζει από 1.000 πακέτο και ούτω καθεξής.

Υπάρχει κάποια νομοθεσία;

Από νομικής μορφής, είναι επένδυση αυτό που κάνουμε; Όχι δεν είναι επένδυση γιατί είναι ενοικίαση server και δεν υπάγεται σε κάποια νομοθεσία για τις επενδύσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία νομοθεσία απολύτως για τα crypto παγκοσμίως. Κάποιες χώρες υιοθέτησαν το Bitcoin ως δεύτερο νόμισμα όπως η Νιγηρία και το Ελ Σαλβαδόρ.

Σε όλες τις προηγμένες χώρες όπως την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., αλλά και την Αμερική δεν υπάρχει σαφής νομοθεσία για τα crypto.

Το Ethereum, για παράδειγμα, πρώτη φορά κυκλοφόρησε σαν αγαθό γιατί δεν υπάρχει νομοθεσία και θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια.

Άρα αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται επένδυση και δεν μπορούν να μας φορολογήσουν. Δεν υπαγόμαστε σε κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, όμως, νοικιάζουμε χώρο για να κάνουμε minting το κρυπτονόμισμα LYO credit.

Το LYO credit είναι το native token του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.

Δείτε επίσης: 4 Τρόποι για να βγάζετε 1000€ τη μέρα από το Ίντερνετ.

Πόσο είναι η απόδοση του cloud minting;

Η απόδοση κυμαίνεται στο 10% κάθε μήνα και πληρώνει καθημερινά σε Bitcoin. Ο λόγος που πληρώνει σε Bitcoin είναι για να υποστηρίξει την τιμή του LYO credit.

Αν με το καθημερινό minting πουλούσαμε τα νομίσματα μας θα γινόταν διάλυση τιμής (price dilution). Μην σας τρομάζουν οι ορολογίες που χρησιμοποιώ. Μπορείτε πάντα να κάνετε την έρευνα σας και να διασταυρώσετε τα λεγόμενά μου.

Πώς είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιες αποδόσεις;

Η απόδοση 10% είναι εφικτή καθώς επιτυγχάνεται μέσω του proof of space αλγορίθμου εξόρυξης και μέσω της μεγαλύτερης ενέργειας εξόρυξης που επιτυγχάνεται μέσω του δικτύου ενέργειας εξόρυξης.

Το Bitcoin εξορύσσεται με proof of work, πολύ χρονοβόρο και κοστοβόρο. Το ίδιο και το Ethereum. Τα rig με κάρτες γραφικών που παράγουν Ethereum αποδίδουν περίπου από 5 μέχρι και 20% ανάλογα με το gas fee της τιμής (δηλαδή σαν κουπόνι χρήσης) του Ethereum.

Πολλές φορές αυτές οι τιμές είναι ευμετάβλητες. Το Bitcoin έχει πιο σταθερή τιμή και γι’ αυτό στο cloud minting της WEWE χρησιμοποιείται το Bitcoin ως νόμισμα.

WEWE Global και LΥΟ credit παρουσίαση επιχειρηματικού πλάνου

Μπορούμε να μετατρέψουμε καθημερινά τα Bitcoin σε ευρώ ή δολάριο σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο, όπως το Binance ή το LYOtrade.

Το LYOtrade είναι ένα ανταλλακτήριο του οικοσυστήματος της WEWE και της LYOPAY.

Πέρα από το LYOtrade που είναι ένα πολύ βασικό ανταλλακτήριο υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LYO credit.

Τι είναι το LYO credit;

Το LYO credit είναι το native token, δηλαδή το νόμισμα που χρησιμοποιεί το οικοσύστημα της WEWE Global και της LYOPAY. Μπορεί να πουληθεί και να αγοραστεί σε διάφορα ανταλλακτήρια.

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε 5 ανταλλακτήρια. Σύντομα, πρόκειται να μπει σε άλλα 20 περίπου ανταλλακτήρια. Μπορείτε να διαβάσετε το white paper όπου αναλύονται οι στόχοι και η αποστολή του κρυπτονομίσματος.

Όλα τα κρυπτονομίσματα έχουν white paper, διαβάστε επίσης το σχετικό white paper για το Puppy Coin, το δικό μου κρυπτονόμισμα.

Το white paper του LYO credit υπάρχει στο LYOtrade. Μπορείτε να δείτε τι σκοπεύει να κάνει η εταιρεία και πόσα κρυπτονομίσματα έχει κόψει. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο CoinGecko.

Σύντομα θα μπει στο CoinMarketCap που σημαίνει ότι είναι ευκαιρία να συμμετέχετε από τώρα. Συνήθως, η τιμή ανεβαίνει όταν κάποιο νόμισμα εισάγεται στο CoinMarketCap.

Αυτό το λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος για pump and dump. Δεν ποντάρω σε κάτι τέτοιο… έχω άλλη επενδυτική φιλοσοφία.

Ο λόγος που σας τα λέω αυτά είναι για να αισθανθείτε ασφαλείς και να δείτε ότι το LYO credit είναι ένα κρυπτονόμισμα που έχει προοπτικές.

Μάθετε περισσότερα για: Πώς να βγάζετε 1000 ευρώ τη μέρα από το ενημερωτικό σας site.

Πώς μπορώ αυτή τη στιγμή να κερδίσω με τη WEWE Global;

Όπως ανέφερα στη αρχή της παρουσίασης υπάρχουν δύο τρόποι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορείτε να επιλέξετε είτε το επενδυτικό σκέλος είτε το επιχειρηματικό.

1. Το επενδυτικό σκέλος

Δεν είναι επένδυση χρημάτων, αλλά έχει απόδοση. Άρα μπορούμε να μιλήσουμε για ένα είδος επένδυσης. Το πρώτο είναι ότι μπορώ να νοικιάσω χώρο στο cloud minting της WEWE Global και να κερδίζω κάθε μέρα χρήματα σε bitcoin.

Τα bitcoin συναλλάσσονται σε ανταλλακτήρια. Η απόδοση είναι περίπου 10% και το πακέτο ξεκινά από τα 500 ευρώ μέχρι όσο θέλουμε.

2. Το επιχειρηματικό σκέλος

Το δεύτερο σκέλος είναι το επιχειρηματικό. Ο επιχειρηματικός τρόπος είναι μέσω του affiliate referral marketing.

Η WEWE Global μας δίνει διάφορες ανταμοιβές ανάλογα με το πόσα άτομα θα συστήσουμε για να κάνουν cloud minting, όπως εμείς.

Προσωπικά, επειδή έχω πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο affiliate marketing είμαι συνεργάτης ως affiliate marketer και στη Binance, την OKX και την ClickBank.

Στο affiliate marketing οι προμήθειες μπορούν να φτάσουν από 75% μέχρι 85%. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στο Affiliate World στο Ντουμπάι το 2022.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 7 Πράγματα που έμαθα μετά το Affiliate World Dubai 2022.

Εκεί ο μέσος affiliater έβγαζε 50.000 το μήνα. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που κάνουν παρόμοια εργασία με μένα και βγάζουν αυτά τα λεφτά. Είναι πραγματικότητα αυτά τα νούμερα!

Η παρέα μου στο Affiliate World έβγαζε από 50.000 μέχρι 500.000 το μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μόλις ξεκινήσετε κι εσείς θα βγάλετε αυτά τα χρήματα.

Υπάρχει όμως πιθανότητα να φτάσετε αυτές τις αμοιβές. Το βλέπω να γίνεται κάθε μέρα όχι μόνο στη WEWE Global, αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις του affiliate marketing. Είναι κάτι στάνταρ, άρα εξαρτάται από εσάς και την πρόθεση σας.

Bonus WEWE

Η WEWE Global μας δίνει 6 διαφορετικά bonus για κάθε νέα εγγραφή.

1. Affiliate Referral marketing bonus

Το πρώτο είναι το affiliate referral marketing bonus που είναι 5%.

2. Eternal bonus

Το δεύτερο είναι το άπειρο bonus που φτάνει μέχρι 36%.

3. Runner bonus

Το τρίτο είναι το runner bonus που είναι για όσους αγοράσουν πακέτο 1.000 ευρώ, συστήνουν άλλα 10 άτομα τα οποία θα πάρουν από ένα πακέτο 1.000 ευρώ και αυτοί τον πρώτο μήνα.

Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε κάπως έτσι. Έτσι ξεκίνησα κι εγώ!

4. Fast track bonus

Το τέταρτο είναι το fast track bonus που αντί για 5% μας δίνει 10% το πρώτο 15μερο για κάθε σύσταση που κάνουμε. Άρα είναι ένα σημαντικό όφελος για να ξεκινήσει κάποιος γρήγορα.

5. Matching bonus

Το πέμπτο bonus είναι το matching bonus.

6. Extra bonus για super affiliates

Το έκτο είναι το extra bonus για super affiliates που δίνεται κάθε 3 μήνες. Είναι εξίσου σημαντικό bonus.

Η προσωπική μου ιστορία με τη WEWE Global

Το σύστημα αμοιβών της WEWE Global είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει αυτή τη στιγμή. Η εταιρεία μου άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Ξεκίνησα τέλη Μαΐου 2022 περίπου. Κάποιος φίλος τρώγοντας πίτσα μου είπε για τον ξάδερφο του που ήταν στο Ντουμπάι. Είναι από το Ρέθυμνο και κάνει αυτή τη δουλειά, και βγάζει αρκετά χρήματα.

Αμέσως κατάλαβα, γιατί είμαι ειδικός στον χώρο και ασχολούμαι χρόνια, το μέγεθος της ευκαιρίας και ήθελα να γραφτώ αμέσως.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συστήσει ποτέ κάποιον στα 4 χρόνια και έπρεπε να γυρίσει ο ξάδερφος του από το Ντουμπάι.

Ωστόσο όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Θα πρέπει, ασχέτως του τι θα κάνετε, να κάνετε εγγραφή στη WEWE Global για περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε εγγραφή με το link που σας έστειλε το weweglobal.gr. Μπορείτε να γραφτείτε και από το δικό μου και να βάλετε τον κωδικό σύστασης του συνεργάτη σας.

Σχολιάστε